Particuliere feesten

Even helemaal los...

Een DJ boeken voor je bruiloft/huwelijk/trouwfeest of een ander feest doe je bij Lion Music Events. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 250 bruiloften van een geweldig feest voorzien. Bij de dag van je leven hoort natuurlijk een spetterend feest. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden (alleen DJ of eventueel i.c.m saxofonist, percussie en zangeres) en uw muzikale wensen.

Wat wordt de openingsdans? Welke muziek wilt u wel en niet horen? Geef ons je favoriete nummers door en wij draaien/spelen ze op uw feest. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijke feestavond.Onze basis show bestaat uit:

  - DJ
  - Draaiset van 5 uur
  - DJ Booth
  - Geluid, Licht en DJ apparatuur
  - Microfoon
  - Op- en afbouw
  - Transport (tot 100 km inbegrepen. DJ vanaf Breda)


Prijzen zijn op aanvraag.Jubileum, verjaardag of besloten feest

Wil je uitpakken met een knalfeest omdat je wat te vieren hebt? Voor onze veelzijdige DJ’s  is geen feest te gek. Samen bespreken we uw wensen en zorgen natuurlijk voor een onvergetelijk feest.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Themafeesten zoals eighties party

Terug in de tijd met een eighties party en lekker dansen op de hits uit de jaren 80? Of toch liever knallen met de house uit de jaren 90? Of alvast een voorproefje op de wintersport met een apres ski feest?

Uiteraard leveren wij DJ’s die gespecialiseerd zijn in deze muziek. Voor meer informatie neem vrijblijvende contact via deze website.