DJ bedrijfsfeesten

De zakelijke swing...

U zoekt professionele DJ's of andere invulling voor uw Bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of Personeelsfeest?

Lion Music Events is inmiddels expert op het gebied van muziek, organisatie en aankleding voor uw feest.

Een bedrijfsfeest is een ideale manier om de interne relaties en externe relaties binnen het bedrijf te versterken of uw zakelijke netwerk uit te breiden. Wij zorgen door middel van het leveren van muzikaal maatwerk dat het feest een succes wordt en u een onvergetelijke avond heeft.

Deze evenementen zijn zeer geschikt voor DJ i.c.m. saxofonist, percussionist of zangeres.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

Dit is de ideale manier voor het personeel om elkaar beter te leren kennen. De betrokkenheid van het personeel wordt groter en op basis daarvan wordt er beter gepresteerd en zal de werksfeer positief worden beïnvloed.

Wij houden rekening met uw doelstellingen en zorgen voor een onvergetelijk feest en stralende gezichten!Lounge events

Tijdens uw diner, borrel of receptie wilt u een ongedwongen sfeer creëren waarbij uw gasten optimaal kunnen genieten van de avond. De DJ speelt trendy lounge muziek waar de saxofonist overheen speelt.

De combinatie van lounge en saxofoon brengt een geweldige sound! Lion Music Events zorgt voor een avondvullend programma waar uw gasten nog lang over zullen na spreken. Het geluidsvolume wordt altijd afgestemd op uw evenement. Ook zeer goed te combineren met zangeres en percussionist.

Bedrijfsopening of introductie

De opening van uw nieuwe bedrijf of vestiging of een productintroductie feestelijk vieren met uw personeel en relaties. Deze bijzondere gebeurtenis mag door iedereen gezien en beleefd worden. Dit is onze specialiteit. Wij leveren maatwerk in een muzikaal jasje.

Onze ervaren DJ’s en muzikanten weten de juiste sfeer te creëren en zorgen voor een onvergetelijk event.


Diner dansant

Onze DJ draait relaxte muziek tijdens het diner om daarna lekker met de voetjes van de vloer te gaan.

Dit concept is ook zeer geschikt wanneer er bijvoorbeeld langzaam moet worden overgeschakeld van een receptie of diner naar een dansavond. De DJ start dan met het draaien van rustige lounge muziek en bouwt de avond rustig op richting de dansbare lounge of dance.

Goed te combineren met saxofonist en zangeres.

Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Het oude jaar goed afsluiten en het nieuwe jaar in stijl beginnen. Onze DJ’s en muzikanten weten de juiste sfeer te verzorgen.

Alleen een DJ boeken of een combinatie met saxofonist, percussie en/of zangers?

Alles is mogelijk!

Congres, jubileum of beurs

Ook hiermee hebben wij veel ervaring, informeer naar de mogelijkheden.